Service

Serviceoplysninger om Damixas blandingsbatterier er nu ikke længere væk end ét klik med musen. De fleste produktoplysninger som f.eks. reservedelstegninger, installationsvejledninger, måltegninger osv., er koblet på hver enkelt af vores produkter.

Via søgefunktionen i venstre side kan du spore dig ind på hvilket produkt det drejer sig om. Om det er køkken eller bad, 1-grebs eller 2-grebs osv. Eller du kan i de øverste felter søge på enten vores artikel nr. eller VVS-nr. Derved er der hurtig adgang til en oversigt.

Når du har fundet det pågældende produkt, så er der en knap over billedet der hedder "Teknisk Info". Klikker du på den kommer du til en komplet oversigt af tekniske filer der er tilgængelig for det produkt. Der er mulighed for at se tegningerne/manualerne direkte på siden, eller downloade dem.

Vigtig information!

 

Damixa tager sig af reklamationer og fejl fra installatører. Hvis du som privatkunde har en fejl på dit Damixa produkt skal du henvende dig til installatøren, der har monteret produktet, eller der hvor produktet er købt. For nærmere detaljer henvises til vores regler om Garanti, der også kan findes her på siden.

Du kan også se vores Reservedelsoversigt  ved at klikke på linket nedenfor. Så er det nemt og enkelt at finde ud af hvad der skal bruges.

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Spørgsmål 1:
Hvor lang garanti, er der på mit produkt?

Svar 1:
På Damixas blandingsbatterier, excl. Serie 30, ydes der 5 års drypgaranti for dryp fra udløbet på tuden og 2 års garanti, hvis produktet er defekt. Se alle vores garantibeingelser under "Garanti" her på siden.

Spørgsmål 2:
Mit blandingsbatteri fungerer ikke korrekt. Hvem skal jeg kontakte, og hvad skal jeg gøre?

Svar 2:
Der kan være flere årsager til, at dit blandingsbatteri ikke fungerer korrekt. Det kan f.eks. skyldes forkert installation.

Det er altid en god idé at kontakte den forhandler, hvor produktet er købt. Der kan du få råd om garantien og vejledning i, hvad du så skal gøre.

Spørgsmål 3:
Min termostat levere kun koldt vand. Hvordan kan det være?

Svar 3:
Dette kan forårsages af de filtre, der sidder ved vandtilgangen. Nogle gange bliver de tilstoppet pga. dårlige vandforhold, men du kan rengøre dem og geninstallere dem.

Spørgsmål 4:
Tuden på min vandhane er stram, og den bevæger sig ikke frit. Hvad kan jeg gøre?

Svar 4:
Du kan nemt gøre tuden frit bevægelig igen, hvis du smører o-ringens pakninger med lidt silikone. Det kan fåes hos din lokale forhandler.

Spørgsmål 5:
Jeg har installeret mit blandingsbatteri, men det er utæt. Hvordan løser jeg det problem?

Svar 5:
Hvis det er et nyt produkt, anbefales det altid, at du kontakter din lokale Damixa forhandler. Hvis det er et ældre produkt, kan problemet afhjælpes ved at udskifte kugleenheden, gummipakningen eller keramikken. Dette afhænger af den produkttype du har købt.