Skift selv armatur – og det er let

Damixa har opfundet en særlig enhed, som betyder, at alle kan skifte en vandhane på 20 sekunder.  

Engang skulle et armatur holde til det – efter mange år – ikke kunne mere. I dag ønsker flere og flere at skifte armatur i køkken eller bad oftere. Vandhanen er blevet en del af udsmykningen i hjemmet, og når der f.eks. kommer nye farver på håndkæder og badeforhæng i badeværelset, ja, så kan det være, at vandhanen skal skiftes til en i et andet design.

”Vi har gjort det ekstremt let at skifte en Damixa vandhane ved at opfinde den særlige X-change enhed. Når først X-change enheden er installeret, kan man selv udskifte sit Damixa-armatur på 20 sekunder, blot ved hjælp af en unbrakonøgle,” fortæller Ole Sander, Adm. Direktør.

Mange muligheder

Moden skifter – også med armaturer. Her åbner Damixa en verden af muligheder for forbrugerne. Ved hjælp af X-change enheden er det let at skifte til et helt andet armatur. Der er også den mulighed, at et Damixa armatur kan ’gennemgå en forvandling’. Eksempelvis kan Damixas prisbelønnede Arc vandhaneserie skifte udseende. Her kan man købe en Arc vandhane med rød eller hvid kunststofbelægning til greb og tud. Ved at skifte kunststofbelægningen får vandhanen et helt andet udtryk.  

”Vi ønsker at give forbrugerne mange muligheder, så de kan få lige præcis den vandhane, som passer den enkelte og matcher den stil, som man har valgt i boligen. Det handler både om det rigtige design og den rigtige funktionalitet. Man kan altid være sikker på, at kvaliteten er høj,” siger Ole Sander.